top of page
Black and White Modern Circle Photographer Initials Logo (3).png

Skin Heaven

Skin Heaven, un concept care a luat nastere natural in cadrul studioului YVONNE Beauty, din dorinta de a aduce un serviciu de care consideram ca fiecare femeie are nevoie, si anume epilarea definitiva.
Epilarea cu laser este cea mai eficienta metoda de indepartare a parului disponibila, care poate fi folosita aproape oriunde pe suprafata corpului. Spre deosebire de alte metode precum epilarea cu ceară și barbierit, epilarea cu laser ofera rezultate de lunga durata. Parul va deveni mai fin și mai moale, adica mai putin vizibil, iar cresterea va incetini din ce in ce mai mult cu fiecare tratament.

Ce tip de laser folosim

Laserul Dioda de care dispunem ofera cea mai avansata tehnologie pentru epilare.
Are 3 lungimi de unda diferite, 755nm, 808nm si 1064nm, si poate functiona pe toate tipurile de piele si cu toate tipurile de par. Dispune de o tehnologie de racire nou conceputa care garanteaza o procedura de tratament confortabila, sigura si eficienta . Capul manipulului este din cristal de safir ceea ce ajuta la transmiterea energiei mai usor si garanteaza rezultate mai bune si mai rapide.


Cum functioneaza laserul cu trei lungimi de unda:

• 755 nm (Alexandrite) se caracterizeaza printr-o absorbtie mai puternica a melaninei, ceea ce il face potrivit pentru parul subtire si colorat. In acest fel, aceasta lungime de unda isi propune sa indeparteze parul de pe zone precum sprancenele, buza superioara etc.

• 808 nm (dioda): potrivit pentru aproape toate tipurile de par, 808 nm poate patrunde in tesuturile adipoase subcutanate, precum si dermele profunde, astfel incat sa actioneze asupra diferitelor parti ale corpului, facand indepartarea parului la orice adancime realizata intr-un mod expres si minutios

• 1064 nm (Nd:YAG): Deoarece laserul 1064 nm poseda caracteristicile absorbtiei mai scazute a melaninei, dar patrunderea mai profunda a foliculilor, ofera in principal solutii pentru culoarea inchisa a parului.

IMG_9101.JPG
IMG_0401.JPG
IMG_0496.jpg
IMG_9096.JPG

De ce sa alegi epilarea laser?

Tratamentul nostru de indepartare a parului cu laser va permite sa beneficiati de o piele neteda, evitand firele de par crescute și iritatiile care pot aparea la barbierit.  Spre deosebire de IPL (lumina intensa pulsata), epilarea cu laser este o tehnologie de ultima generatie si este potrivita inclusiv pentru pentru tonurile inchise ale pielii si zonele greu accesibile.

 

Abonamente.jpg

BOOK NOW

0751 257 342

CONSTANTA, Bulevardul Mamaia 214

  • Instagram
bottom of page